Προφίλ

Fruit Line
Καπνισάκης Μπουλιτσάκης

Η Fruit Line Καπνισάκης Μπουλιτσάκης δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και διακίνησης των φρούτων και λαχανικών σε όλη την Ελλάδα με έδρα τα Χανιά Κρήτης.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς είναι στην διάθεση του κάθε επιχειρηματία που η επιχείρηση του έχει σχέση με το αντικείμενο (π.χ. εστίαση, μεταπώληση).

Καταλαμβάνοντας εδαφικό χώρο 6.500 τ.μ. και αποτελούμενη από τις πιο σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στον κλάδο της, έχει πρωταρχικό ρόλο στην εξυπηρέτηση των πελατών της με συνέπεια και αξιοπιστία μέσω μιας συνεχούς βελτίωσης στις υπηρεσίες που παρέχει.

Η εταιρία μας διατηρεί συσκευαστήριο κηπευτικών στην Ιεράπετρα σε νέο σύγχρονο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα εδαφικού χώρου 6.000 τ.μ., στις κοπάνες Ιεράπετρας.

Η FRUIT LINE Καπνισάκης Μπουλιτσάκης έχει αποκτήσει και εφαρμόσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (iso 22000) για την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.